sarahsdiary

New in: by TiMo

  • 21.06.2015 - 14:10

Spring feeling

  • 12.03.2015 - 17:10

Karen Millen

Filippa K

 

Ah, den fantastiske vårfølelsen! Har blitt så inspirert av den franske moten for tiden, som baserer seg på gode baseplagg. Reiser til Paris den 29, så gjett om jeg gleder meg til å være i kjernen av motemekka og ikke minst...mat!

New in: Iphone 6 64gb

  • 14.02.2015 - 09:15

Liten gave fra meg selv :)

Hårstrikker som accessoar

  • 02.02.2015 - 16:24Jeg har begynt å få øynene opp for små detaljer som bidrar til å fremheve antrekket. Disse falt jeg veldig for, så da måtte jeg jo kjøpe mange, hehe. I løpet av en dag leter jeg vel etter en hårstrikk, minst to ganger, så dette er jo faktisk meget praktisk også! Så disse måtte jeg bare dele med dere. 

Strikkene fra MBMJ kjøpte jeg i butikken deres på Karl Johan, og glitterstrikkene kjøpte jeg på Hair Craft på Torshov.

Håper alle har en fin dag! Jeg har stort sett gjort skolearbeid i dag, og skal på trening om ikke lenge.

#marcbymarcjacobs #mote #inspirasjon #glede #detaljer #hverdag #shopping

Outfit-inspo: Earth

  • 21.01.2015 - 18:09Shopping: RAVN og Sandro

  • 15.01.2015 - 19:56Ble tidlig bursdag på meg i år! Kjempefornøyd med alt jeg fant på SALG (<3<3). Skulle egentlig bare innom sentrum for å vokse meg, så ente jeg opp klissvåt og flere poser... Har forelesket meg helt i Sandro og Maje som har åpnet her i Oslo! 

Vi lette rundt i Stockholm etter en pelskåpe til meg som jeg ikke fant, så ble overlykkelig når jeg fant den på 40% på steen og strøm. Denne her er litt oversized, som er über-uvanlig for meg, men det er noe jeg bare må bli vant til ;) Fargen er også helt nydelig. Skulle i utgangspunktet ha en i svart, men hadde ikke sett denne før - men ble nok litt solgt når jeg så den på salg...

Beklager de dårlige bildene! Må få byttet ut de gule sparepærene vi har og kjøpe meg et nytt kamera.

I natt reiser vi til Belgia, så skal se om jeg ikke får tatt bilder under øl-touren vi skal på! :):)

sarahsdiary

Velkommen23 år gammel jente som skriver om mine interesser som mote, kosthold og skjønnhet. Blir ikke mye dypere enn det, altså! Kontakt: sarahpasgari@gmail.com

Blogg.no reklame

Søk i bloggen

Kategorier

Arkiv

Bloggdesign

hits