sarahsdiary

Chanel - Azure

  • 22.04.2015 - 09:26

Fra jeg startet bloggen til i dag, har interessen for både blogging og fotografering blomstret betraktelig! Er gøy å se tilbake til de første inleggene til i dag, og se hvordan jeg har utviklet meg - allerede!

Syns dere bildene har blitt bedre? Jeg har nemlig gått til innkjøp av et nytt objektiv! På bildene har jeg brukt Sony 50mm 1.8, som jeg foreløpig er veldig fornøyd med. Vet de fleste bloggerne har et slikt objektiv for å få til den "blurry" bakgrunnen, spesielt på portrettbilder -men det har jeg ikke fått testet ut enda. Prøver å bli bedre kjent med kameraet mitt hver dag da manuel ikke er bare-bare! Gleder meg til jeg får kjøpt et kamerastativ også, så slipper dere å kun se ansiktet mitt, hehe!

xx

Chanel - Tentation

  • 14.04.2015 - 09:51
Dette er en av mine sommerfavoritter! Denne tørker fort i seg selv, men anbefaler å bruke en god top coat over for å få frem shimmeret og glansen i lakken.

#chanel #vår #sommer #neglelakk #skjønnhet #velvære #hverdag 

Chanel - spring

  • 03.04.2015 - 18:39

I det siste har jeg hatt så svake negler som bare fliser og brekker, så har ikke gjort så mye med de. Dior sin nail glow er det eneste som holder neglelakken på for tiden.

Det fantastiske med nail glowen er at den fremhever det hvite i neglen, sånn at neglene ikke ser så gule ut.

Fantastisk vårfarge! 

Neglelakker: Min Chanel-kolleksjon

  • 04.02.2015 - 22:29

For meg er det veldig viktig å ha velstelte negler. Det har jeg nok fra mamma, da hun var veldig streng på neglebiting da jeg var ung og hun hadde selv (og har fortsatt) alltid fine negler.

Man kan si jeg har blitt en samler etter alle disse årene :) som dere ser, er det noen av de jeg ikke har brukt på en stund, evt bare prøvd én gang. Ja, det er ikke alle fargene som er like fine og ikke alle sitter like godt og lenge. Men de fleste er helt nydelige, og ser veldig fine ut i skapet også, hehe!

Begynner å få en liten Dior-kolleksjon også, såå kanskje jeg tar bilde av den også??

#chanel #mote #sminke #neglelakk #skjønnhet #velvære

FOTD + OOTD

  • 14.01.2015 - 22:45sko: primeboots skjørt: surface to air genser: arnie says kjede: dyrberg/kern skjerf: acne

Dior: Spring

  • 14.01.2015 - 22:37Top coaten til dior er den beste jeg har prøvd, og jeg har prøvd de fleste. Jeg får minst to spørsmål daglig om jeg har fikset neglene i salong! Den tørker kjempefort og etterlater en fantastisk glans :)

sarahsdiary

Velkommen23 år gammel jente som skriver om mine interesser som mote, kosthold og skjønnhet. Blir ikke mye dypere enn det, altså! Kontakt: sarahpasgari@gmail.com

Blogg.no reklame

Søk i bloggen

Kategorier

Arkiv

Bloggdesign

hits