sarahsdiary

Studentmatpakken: Wraps

  • 27.01.2015 - 14:25

Noen vil kanskje stusse over at jeg har philadelphia, jeg som prøver å unngå melkeprodukter når jeg kan. I dette tilfelle valgte jeg å ikke bruke den allikevel, for å unngå bløte wraps. Men poenget er at jeg har begynt å få i meg litt mer enn hva jeg pleier for at magen skal være "vant" til å fordøye den.

Så jeg vil si at jeg er snill som gjør det, så slipper folk rundt meg å høre på meg klage over at jeg føler meg så oppblåst ;)

Har forresten med meg termos og pulverkaffe for å spare penger!

#matpakke #kosthold #sunnhet #helse #student

Den berømte matpakken

  • 12.01.2015 - 19:01

Annet: brokkoli, alfaspirer, ruccolaJeg får stadig kommentarer på matpakken(e) som befinner seg i vesken min. Ofte blir jeg spurt om hvordan og når jeg får tid til å lage de, hva jeg lager og hvorfor jeg spiser så dyr mat. Personlig mener jeg at maten jeg lager, ikke er spesielt dyr. Ja, noen av matvarene eller kosttilskuddene koster litt, men de varer gjerne en god stund, hvis ikke har jeg funnet billigere alternativer på Internett. For let's face it - det er dyrt å leve i Norge.

Jeg og Øyvind har en felleskonto hvor vi begge setter inn et fast beløp hver måned, som skal gå til mat og diverse. Så i og med at jeg allerede har "satt av" så mye penger til mat, ser jeg ikke noe behov for å bruke mye penger i kantinen på skolen eller i jobbpausene mine. Eneste jeg sørger for er å ha kjøleskapet fullt av sunne råvarer, sånn at de er lett tilgjengelige. Da har jeg ingen unnskyldninger. 

 

sarahsdiary

Velkommen23 år gammel jente som skriver om mine interesser som mote, kosthold og skjønnhet. Blir ikke mye dypere enn det, altså! Kontakt: sarahpasgari@gmail.com

Blogg.no reklame

Søk i bloggen

Kategorier

Arkiv

Bloggdesign

hits