sarahsdiary

What I eat in a day #2

  • 23.06.2015 - 11:31
Nå er det virkelig ikke lenge til vi reiser til Thailand, så jeg skal være veldig flink frem til vi drar! Øyvind hjelper meg heldigvis med motivasjonen, og har sagt at hvis jeg trener minst tre ganger i uken og unngår godteri frem til vi drar, skal jeg få et gull-anheng jeg har ønsket meg lenge! Får lov til å kose meg under bryllupet da, hihi.

20 dager igjen...

wedding mode

  • 22.06.2015 - 12:57

Hei, lovelies!

Herregud, nå er det bare en  uke til søs gifter seg! Vi brudepiker skal alle ha på en blomsterkrans, så bruker de siste dagene nå på å finne ut av hvordan jeg skal ha hår og sminke - så de kommende dagene kommer nok til å være preget av en god del av bryllupsforberedelser. Som jeg gleder meg! Tenk at du snaaart gifter deg!


I dag har jeg nesten ikke tid til noe blogging da jeg skal jobbe typ hele dagen.

Håper alle får en finfin dag <3

New in: by TiMo

  • 21.06.2015 - 14:10

summer curls + NEW HAIR

  • 19.06.2015 - 11:51

Hei, lovelies!

Hvor fantastisk er det ikke med SOMMER? Har vært veldig inspirert av sommerfarger og bilder om dagen, så bestemte meg å dra til frisøren for å lysne opp håret! Det var egentlig litt lysere, men er veldig fornøyd med resultatet. Tror faktisk ikke jeg har vært så lys før!

Flere har spurt hvor jeg endte med å dra og hvilken frisør. Jeg brukte faktisk flere dager og timer på å gjøre research på instagram, før jeg fant en person jeg valgte å stole på. Hello, it's my hair.. 

Jeg kom plutselig over en salong jeg ikke hadde hørt om før WickedHouse, og booket time hos Kristine Svanem. Hun er fantastisk søt og legger virkelig sjela si i arbeidet sitt. Hun lar deg ikke gå ut før det er 100% perfekt, noe jeg skulle ønske alle frisører gjorde. For meg er det veldig viktig at kommunikasjonen mellom meg og frisøren er tilstede, for at jeg skal føle at jeg er i trygge hender. Jeg viste noen bilder jeg var inspirert av, og hun kom med sine meninger og forslag til hva som ville se bra ut på meg og mitt hår.

Hun farget først etterveksten min i en litt lysere farge enn etterveksten min, før hun la inn mange striper og til slutt en gloss. Det mest utrolige med hele behandlingen er Olaplexen. Jeg vet ikke helt hva det er, men hvis jeg har skjønt det riktig, er det noe man tilfører blekingen slik at man kan lysne håret flere ganger, og ta mindre skade av håret. Jeg var litt skeptisk til all blekingen, men håret mitt er fortsatt mykt og shiny, som er såå viktig for meg! Det koster noen hundrelapper mer, men jeg anbefaler det virkelig! Bruk hashtagene #olaplex og #olaplexnorge for å se før og etter-bilder på instagram!

#sommer #hår #hårfarge #krøller 

Blushing pink

  • 02.06.2015 - 12:06

Ble visst en liten ferie fra bloggen gitt! 

Siden det har gått en stund siden jeg hadde et innlegg om sommerkroppen, velger jeg å vente med del-resultatet til bryllupet som er den 27 - så dere får vente litt til! Skal ikke skryte på meg og si jeg har vært kjempeflink de to ukene som har vært, men om 3 uker får dere et innlegg om hva man kan gjøre når man faller av! Skal se om jeg ikke får skrevet litt underveis også.

I morgen skal jeg dele to "kosttilskudd" jeg har tilført kosten som virkelig har forandret livet mitt, når det kommer til sukkersug!

Blir en uventet lang arbeidsdag i dag, så får dessverre ikke blogget det jeg hadde planlagt. Men jeg er tilbake for fullt i morgen!

Stay tuned <3 

sarahsdiary

Velkommen23 år gammel jente som skriver om mine interesser som mote, kosthold og skjønnhet. Blir ikke mye dypere enn det, altså! Kontakt: sarahpasgari@gmail.com

Blogg.no reklame

Søk i bloggen

Kategorier

Arkiv

Bloggdesign

hits