sarahsdiary

Blushing pink

 • 02.06.2015 - 12:06

Ble visst en liten ferie fra bloggen gitt! 

Siden det har gått en stund siden jeg hadde et innlegg om sommerkroppen, velger jeg å vente med del-resultatet til bryllupet som er den 27 - så dere får vente litt til! Skal ikke skryte på meg og si jeg har vært kjempeflink de to ukene som har vært, men om 3 uker får dere et innlegg om hva man kan gjøre når man faller av! Skal se om jeg ikke får skrevet litt underveis også.

I morgen skal jeg dele to "kosttilskudd" jeg har tilført kosten som virkelig har forandret livet mitt, når det kommer til sukkersug!

Blir en uventet lang arbeidsdag i dag, så får dessverre ikke blogget det jeg hadde planlagt. Men jeg er tilbake for fullt i morgen!

Stay tuned <3 

Miss fierce

 • 03.05.2015 - 11:53

Begynner endelig å bli mer komfortabel foran kamera. Does it show? Little miss fierce. Stemmen til miss Tyra Banks svever rundt i hodet og roper til meg: BE FIERCE, smile with your eyes, show some booty. Snap. Diva. Snap!

Skjørt: Zara / Genser: Filippa K

Finnes ikke et bein i kroppen min som har lyst til å gjøre skolearbeid, skal jeg være ærlig. Er så lei. Det er så mye annet jeg heller har lyst til å gjøre, men ikke våger! Sender heller vekk tankene og teller ned til bryllupet til søs i juni som kommer til å bli spektakulært - du kommer til å bli en så vakker brud! Har jeg sagt at jeg skal være brudepike?! Feels like an honor.

Ikke minst teller jeg ned til Thailand-land! Vi reiser i juli og skal bli der i hele 2 uker! Bare tanken på at vi skal dit får meg til å skjelve i hele kroppen over at jeg burde virkelig grab my small butt og dra på trening! Gotta work, gotta work! 

#outfit #mote #tanker #sommer #zara

Bambi på glattisen

 • 02.05.2015 - 08:28

God morgen, dere!

I skrivende stund nyter jeg avslappet, min deilige kaffe - før jeg river av meg klærne og stresser ut døren og drar på jobb.

Nå som jeg jobber så lite som jeg gjør i eksamensperioden, er det veldig deilig å komme på jobb. Spesielt når alle regnbuens farger glitrer mot meg, med en gang gitteret går opp og jeg skrur på lyset - BAM! Helt fantastisk.

Dette må være det andre bildet (som har blitt publisert, vel og merke.. for i bildearkivet...) som jeg har publisert av dette fantastiske ROSA treet. So pretty. Jeg og Øyvind bestemte oss plutselig for å gå en tur ut i går, så da så jeg det som en veldig fin mulighet for ham å lære seg litt foto. For let's face it; jeg kan ikke løpe rundt med kamerastativ hvor enn jeg drar. Så vi endte med ett brukbart bilde av 20-30stk, men baby - you did good! Mami approves.

Veske: Louis Vuitton / Kåpe: COS (mulig dere finner den på salg nå?!) / Sko: Bianco by Camilla Pihl

Flere har spurt meg om jeg synes det er verdt å plukke opp disse oxford-skoene. Både ja og nei. Designet er kjempefint, og de er ikke de verste å gå med - men til prisen, er det faktisk mange gode kandidater der ute! Men kjøper du de, vil jeg anbefale på det sterkeste å ta de med til en skomaker for å legge en såle under. Det går helt fint når du går ute, men så fort du kommer inn. Det er rett og slett farlig. Se for deg Bambi på glattisen, med en louis vuitton i hånden og trying to keep it cool. Do I need to say more?

Ha en fin dag dere!

xx

#vår #blomster #mote #hverdag #louisvuitton #camillepihl #bianco

Dream your way to success

 • 29.04.2015 - 11:03

Jeg elsker å starte dagen med en god og avslappende frokost og våkner gjerne 30 minutter før for å nyte hvert minutt.

... og spesielt med en inspirerende bok.


Hver gang jeg trenger en liten pick-me-up, griper jeg tak i denne boken fra Miranda Kerr. Det er den første boken hun kom ut med, og den er virkelig fantastisk - just like her. Boken inspirerer oss til å sette pris på ting i livet, at vi alle fortjener lykke her i livet og at vi alle må være stolte av oss selv; alt vi har og alt vi har i vente.

Sometimes, challenges and struggles are exactly what we need in our lives...

May you welcome every effort, every struggle, and every challenge...

May you open your wings and fly!

- Miranda Kerr

Exam mode

 • 09.04.2015 - 09:12

Har mine første eksamener 27 og 29 i matte! Gruer meg veldig :(

Påskeaften på Juvelen

 • 04.04.2015 - 10:36

Jobber alene hele dagen i dag, så var veldig koselig å komme til dette! Tusen takk, Elisabeth :)

Happy Easter

 • 03.04.2015 - 09:37På vei hjem fra Paris var jeg så heldig å få dette påskeegget av Øyvind. Smågodt og Chanel - can it get any better?

Håper alle koser seg like mye som meg i påskeferien. For min del er ferien over. Nå er eksamensperioden i gang for fullt :(

#påske #godteri #kjærlighet #ferie #chanel

Work work

 • 21.02.2015 - 10:20

Huff, kjente det var tøft å dra på jobb i dag! Så trøtt da gitt!

Oh, it's friday!

 • 20.02.2015 - 19:28

Cute little, Gucci

 • 15.02.2015 - 20:06

Persisk restaurant

 • 13.02.2015 - 20:06Thursday dreaming

 • 12.02.2015 - 21:58

Gratis førerkort?

 • 12.02.2015 - 21:31

Skoda har kommet med "Fabia" som man kan prøvekjøre og forhåpentligvis være den heldige som vinner lappen! Tvi tvi!

#lappen #førerkort #skoda #skodafabia

Oh, happy monday

 • 09.02.2015 - 10:03

Jeg liker faktisk mondays! Ny start, blanke ark!

Nå skal jeg straks ut døren for å rekke skolen hvor finans står på agendaen. Har et stort ønske om å vinne over latskapen og dra på trening etter! ;) Har også en følelse av at jeg kommer hjem til en pjuskete samboer, så må bare sørge for at jeg kommer hjem først, hihi!

Bringing oatmeal back

 • 05.02.2015 - 10:28

God morgen alle sammen! Kan ikke huske sist jeg spiste havregrøt, men blir nok ikke like lenge til neste besøk, hehe. Men neste gang, må jeg bruke liitt mindre vann! 

Hva har jeg i koppen? Jo, min "berømte" kaffe-latte. YUM. Veldig enkel å lage altså: 1 ts kokossukker, litt soyamelk som jeg steamer til den blir god og fluffy, derretter tilsetter jeg en lungo-kapsel! That's it.

Formen er ikke på topp i dag, men har altfor mye skolearbeid som venter på meg, så kan ikke ligge på sofaen hele dagen - selv om jeg gjerne skulle gjort det!

Gårsdagens terningkast: 4

Verdien av handling

 • 01.02.2015 - 22:54

Fra i morgen skal jeg si dette til meg selv når jeg våkner. Ting skjer ikke bare fordi du sier at du vil at det skal skje - du må faktisk ta alle stegene, alle skrittene og alle valgene for å virkeliggjøre det.

I hele Februar skal jeg gi meg selv terningkast for dagen, som Bertrand ville bedt meg gjøre for motivasjon. :)

#tanker #motivasjon #motivation #hverdag #muligheter

 

Perfect morning

 • 31.01.2015 - 10:15

Noen ganger finnes det ikke bedre øyeblikk, enn litt ekstra kvalitetstid til seg selv.

I dag skal jeg foreløpig ikke stort annet enn å jobbe på juvelen, men det helt greit! :)

#costume #shapeup #detnye #inspirasjon #kvalitetstid

Bertrands metode

 • 30.01.2015 - 13:40

Etter å ha sett på "Bertrands metode" i går sammen med Øyvind, fikk det meg til å tenke over om jeg selv føler at jeg har en grunn til å våkne om morgenen.

Jeg har alltid vært et A-menneske, som jeg mest sannsynlig har arvet fra min mor. Våknet av meg selv rundt kl 7 hver eneste dag, med bøttevis av energi. Men siden nyttår, vel, jeg tvinger øynene opp kl 9. Hvorfor? Jeg vet ikke.

Øyvind begynte å komme med noen kommentarer for å sitere Bertrand:

- du skjønner ikke hvorfor du vil stå opp

- gruer deg til å lese

- føler ikke mestring

- og så blir det en ond sirkel, for når du ikke jobber, kommer du lenger bak

Men var dette bare morsomme kommentarer? Absolutt ikke! Dette er meg i et nøtteskall. Herregud. Jeg må ut av denne onde sirkelen. Jeg må finne ut av hva jeg vil. Finne ut av hva jeg jobber mot og for.

#bertrand #tanker #livet #motivasjon #frustrasjon

Morning ritual

 • 27.01.2015 - 08:45

For meg finnes det ikke en bedre måte å våkne på, enn to lungokapsler fra Nespresso. Kroppen blir rolig og varm. Jeg elsker denne følelsen.

Vi får se hvor mye jeg får blogget i dag, da jeg har mye skolearbeid og forhåpentligvis en treningsøkt jeg klarer å skvise inn. Men burde klare å legge ut noen outfit-bilder! Det var jo egentlig det folk ville at jeg skulle legge ut i utgangspunktet. :) 

Håper alle får en kjempefin dag!!

Late at night

 • 25.01.2015 - 22:29Get ready with me

 • 13.01.2015 - 21:24

 
sarahsdiary

Velkommen23 år gammel jente som skriver om mine interesser som mote, kosthold og skjønnhet. Blir ikke mye dypere enn det, altså! Kontakt: sarahpasgari@gmail.com

Blogg.no reklame

Søk i bloggen

Kategorier

Arkiv

Bloggdesign

hits