sarahsdiary

wedding mode

 • 22.06.2015 - 12:57

Hei, lovelies!

Herregud, nå er det bare en  uke til søs gifter seg! Vi brudepiker skal alle ha på en blomsterkrans, så bruker de siste dagene nå på å finne ut av hvordan jeg skal ha hår og sminke - så de kommende dagene kommer nok til å være preget av en god del av bryllupsforberedelser. Som jeg gleder meg! Tenk at du snaaart gifter deg!


I dag har jeg nesten ikke tid til noe blogging da jeg skal jobbe typ hele dagen.

Håper alle får en finfin dag <3

summer curls + NEW HAIR

 • 19.06.2015 - 11:51

Hei, lovelies!

Hvor fantastisk er det ikke med SOMMER? Har vært veldig inspirert av sommerfarger og bilder om dagen, så bestemte meg å dra til frisøren for å lysne opp håret! Det var egentlig litt lysere, men er veldig fornøyd med resultatet. Tror faktisk ikke jeg har vært så lys før!

Flere har spurt hvor jeg endte med å dra og hvilken frisør. Jeg brukte faktisk flere dager og timer på å gjøre research på instagram, før jeg fant en person jeg valgte å stole på. Hello, it's my hair.. 

Jeg kom plutselig over en salong jeg ikke hadde hørt om før WickedHouse, og booket time hos Kristine Svanem. Hun er fantastisk søt og legger virkelig sjela si i arbeidet sitt. Hun lar deg ikke gå ut før det er 100% perfekt, noe jeg skulle ønske alle frisører gjorde. For meg er det veldig viktig at kommunikasjonen mellom meg og frisøren er tilstede, for at jeg skal føle at jeg er i trygge hender. Jeg viste noen bilder jeg var inspirert av, og hun kom med sine meninger og forslag til hva som ville se bra ut på meg og mitt hår.

Hun farget først etterveksten min i en litt lysere farge enn etterveksten min, før hun la inn mange striper og til slutt en gloss. Det mest utrolige med hele behandlingen er Olaplexen. Jeg vet ikke helt hva det er, men hvis jeg har skjønt det riktig, er det noe man tilfører blekingen slik at man kan lysne håret flere ganger, og ta mindre skade av håret. Jeg var litt skeptisk til all blekingen, men håret mitt er fortsatt mykt og shiny, som er såå viktig for meg! Det koster noen hundrelapper mer, men jeg anbefaler det virkelig! Bruk hashtagene #olaplex og #olaplexnorge for å se før og etter-bilder på instagram!

#sommer #hår #hårfarge #krøller 

Urban Decay Naked Basics 2

 • 13.05.2015 - 12:21Mitt nye favorittpalett!

Jeg har lenge vurdert å kjøpe Naked 3, men for tiden sminker jeg meg for det meste i varmer toner, så jeg gikk heller for denne her. Jeg angrer ikke ett sekund! Hvis du ikke er en makeup-junkie som meg og ikke har mye sminke fra før, men leter etter det perfekte nøytrale palettet som du kan bruke hver dag, og samtidig gir det lille ekstra til fest, er dette palettet perfekt. Fargene er godt pigmenterte og sitter veldig bra, selv uten en primer! Skyggene er for det meste matte, med unntak av highlighteren "skimp". 

Tips: Siden fargene er så pigmenterte som de er, burde du være litt varsom når bruker sminkekosten, sånn at det ikke sprer seg rundt og skitner til deg og badet. Da unngår du også at det ikke drysser nedover ansiktet når du påfører.

Anbefales på det sterkeste!

How to: Dutch fishtail braid til 17.mai

 • 07.05.2015 - 19:46
God kveld, lovelies!
Denne nydelige dutch braid'en er overalt på nettet for tiden, så jeg tenkte jeg skulle prøve meg på den da jeg tror den vil være perfekt til 17.mai. Skulle ønske jeg hadde litt lenger hår, da! Men, men. Jeg syntes ikke det var kjempelett, men videoen jeg har lagt ved er den beste jeg har sett hittil! Jeg prøvde og feilet i hvert fall 4 ganger, før jeg fikk et OK resultat, hehe. Langt fra like fin som hennes, da. Vurderer veldig å bestille meg noe løshår altså, sånn at jeg kan trene mer på å lage fletter! 
O8Tc_eRbuu8
Link meg gjerne hvis dere vet om noen andre gode hårtutorials!

 

Bryllupsflette

 • 04.05.2015 - 16:27Jeg er vel ikke alene om å elske flettekranser?? Det er så utrolig vakkert og romantisk! I det siste skal nesten alle kundene mine på jobb snart gifte seg og trenger hjelp til å finne smykker. Andre trenger hjelp til hår og sminke. Det er overalt om dagen. Så følte meg litt inspirert til å lage denne fletten i dag, da jeg selv skal være brudepike snart!Nå har søs mast så mye på meg om at jeg må se å finne en brudepikekjole (som jeg bestilte fra Nelly tidligere i dag), at jeg nesten ikke tenker på noe annet. Har i hvert fall klart å få håret på plass, da! Får bare krysse fingrene for at kjolen passer meg i livet og brystpartiet. Regner med at jeg må ta den med til en skredder for å gjøre den kortere, så lav som jeg er! Gleder meg til å vise dere den!

Hva synes dere om fletten?

Romantic pink

 • 25.04.2015 - 09:30
God morgen, dere! Litt morsomt at jeg synes det er bra at det skal regne mye i dag? Da går det liksom greit at jeg skal sitte inne hele dagen for å lese til min første eksamen som er på mandag! Buu. Teller ned til sommerferie hver dag, altså! 

Blomsterfin på håret

 • 23.04.2015 - 21:22

God kveld, kjære dere! Liker dere fletten min? Måtte ha meg en pause fra lesingen, og fikk plutselig veldig lyst til å teste ut en flette. Jeg synes den ble veldig fin i hvert fall! Elsker å tukle med håret, men hater når jeg ikke får det til. Spesielt når du plutselig kommer borti, eller at en knapp hekter seg fast i håret og ødelegger hele verket, like før du er ferdig! I hate that!

Eksamensperioder er virkelig de kjipeste dagene, altså! Føler meg sutrete, sliten, slapp, trist, stresset, nervøs, ja - you name it. Gleder meg til dette er over, buhu. 8. juni, 8. juni.

Soft and glowy

 • 21.04.2015 - 14:25


Ansikt/Face

Estee Lauder - Matte perfecting primer

Chanel - Perfection Lumiere Velvet (20 Beige)

La Prairie - Cellular Treatment foundation (Beige Dore)

YSL - Touche Eclat (2.5)

Chanel - Soleil tan

Nars - Albatrosse

MAC - Mineralize skinfinish (Cheeky Bronze)

Bryn/Eyebrows

Anastasia - Beauty Express(Brunette)

Øyne/Eyes

Urban Decay - Naked palette 1 (Half baked, Smog & Virgin)

MAC - Eye Kohl (Smolder)

Dior - It-Lash

Lepper/Lips

MAC - Pro Longwear lip pencil (Etcetera)

Bobbi Brown - Rich lip color (Bare pink)

Coral

 • 17.04.2015 - 13:52

Wet to dry

 • 15.04.2015 - 23:57

Så fort jeg er ferdig med alle eksamener 8.juni - gjett om jeg skal fikse denne hårfargen... fysj

Soft curls and a red lip

 • 10.04.2015 - 12:48


 

 

Makeup-goodies from Paris

 • 04.04.2015 - 13:05

Jeg kjøpte faktisk kun sminke i Paris! Trengte litt nytt ;) Har lest mye bra om foundationen fra Chanel, som skal være lett/medium og beregnet for fet/kombinert hud - akkurat det jeg ser etter. Eneste skepsisen min er at som alle andre foundationer fra dette merket, inneholder den mye parfyme, så vi får se hvordan huden min reagerer på den.

Produktet jeg har vært aller mest nysgjerrig på er Soleil Tan. Jeg bruker ikke noen form for solpudder til vanlig, så har ingen "teknikker" inne. Skal definitivt skrive et innlegg om denne når jeg har funnet ut hvoradn jeg skal bruke den. Blir litt youtube-research for sure!

Loreal - Iced Truffle

 • 03.03.2015 - 09:46

 

- FØR -


- ETTER -

Jeg vet ikke 100% hvordan fargen ender opp da det fortsatt trenger 1-2 vask. Fargen er litt for mørk og kald foreløpig, så heldigvis er dette bare en minicolor som vil skylles ut av håret etterhvert. Har noen fargeprodukter jeg har kjøpt tidligere som skal være med på å jobbe med fargen, så vi får se :)

Dagens detaljer

 • 17.02.2015 - 22:13

Bold lips kind of day

 • 16.02.2015 - 11:23


Lepper: 

MAC lipliner - Soar

Har faktisk ingen ting på øynene annet enn en brun eye liner! Veldig rask og enkel look som ser veldig polert og effortless ut! Holder fokus på leppene, så har holdt resten veldig rent.

#skjønnhet #sminke #kyliejenner #lepper #mandag #hverdag

Polished pink

 • 06.02.2015 - 19:10
Makeup: Soft and Dreamy

 • 05.02.2015 - 15:53

Softness

 • 26.01.2015 - 16:43

Her har jeg kun brukt produktene jeg kjøpte på tax free i går :) 

Zürich: Day 3 - duty free

 • 25.01.2015 - 22:16Jeg tror jeg liker sminke? Huff, dette skjer når jeg reiser så mye og sminke plutselig blir "billig". Jeg hadde en veldig fin tur, selv om den var meget kort! Skal visst få svar om ca 2 uker om han får jobben eller, så tvi tvi!

Skal bruke alt jeg kjøpte i morgen og legge ut bilde :)

Makeup: soft goddess

 • 21.01.2015 - 13:26Birthday makeup/selfie

 • 19.01.2015 - 15:43Kan ikke tro jeg er 23 år gammel...

Duty free goodies

 • 19.01.2015 - 09:59

 Det er ikke til å skjule at jeg er en makeup-junkie, og spesielt når det kommer til neglelakk-kolleksjonene til Dior og Chanel - så disse var inte et unntak! Neglelakkene ser helt nydelige ut, og Lady Dior klinger i hvert fall veldig godt i mine ører. 

Mascaraen er min all time favorite. Dette er min tredje tube! 

Når det gjelder liplineren i fargen "grege", er jeg i en skikkelig lipliner periode og gleder meg veldig til å vise dere denne på! A-a-a-mazing! Den er dessuten vannfast og long wear.

Concealeren fra YSL kan jeg ikke si noe særlig om enda, da jeg må bli mer komfortabel med å bruke concealer. Hva?! Ja, jeg bruker faktisk aldri concealer da jeg ikke føler jeg har teknikken helt inne. Blir alltid stygt på meg, og smilerynkene mine kommer ekstra godt frem.

Perfekt hårfarge

 • 11.01.2015 - 14:15

Har fulgt Elif Hartmann fra Stockholm i minst 3 år nå, så var helt i ekstase da hun klarte å skvise meg inn på veldig kort varsel! Hun er helt fantastisk når det kommer til hår, og jeg er utroligfornøyd med resultatet! Er ikke ofte jeg går ut av en frisørsalong uten rødskjær i håret.

#hår #hair #makeover

sarahsdiary

Velkommen23 år gammel jente som skriver om mine interesser som mote, kosthold og skjønnhet. Blir ikke mye dypere enn det, altså! Kontakt: sarahpasgari@gmail.com

Blogg.no reklame

Søk i bloggen

Kategorier

Arkiv

Bloggdesign

hits