sarahsdiary

Perfect pout

  • 02.04.2015 - 22:46

Still practicing my pouty lip. Så sultry and sexy

New in: Elixir og Oribe

  • 19.02.2015 - 18:09

Disse produktene er jeg veldig spent på å prøve og kjenner at jeg gleder meg til neste dusj! Er de dyreste hårproduktene jeg noen gang har kjøpt, så håper jeg får pengene mine verdt! Kjøpte produktene på Gevir.

Jeg er fortsatt på jakt etter den perfekte hudpleierutinen for min hud, så nølte ikke med å kjøpe disse produktene. Ble anbefalt dette merket av hun som fikser leppene mine, som jeg har bygget stor tillit til. Jeg har testet de fleste merker som skal gjøre vidunder for huden, både dyrt og billig. Biotherm, Kiehls, Nimue, Obagi, EmerginC, Decleor, MD Formulation, Carita - ja, en del...

Jeg har en kombinert hud som blir veldig fort oljete, uten å være veldig fet i utgangspunktet. Får jeg kviser på kinnene varer de i typ ett år før de forsvinner helt, så har i min fortvilelse fortsatt gamle arr. Hvorfor tar jeg ikke laser for å få det ut av verden? Jeg har for tynn hud.

Jeg har lest meg litt opp på Elixir, så ser frem til å teste ut denne serien i noen måneder. Har også Niactilkremen som jeg foreløpig er fornøyd med. Sammenlignet med Zo Skin Health som jeg brukte før dette, er prisene heldigvis overkommelige.

Skal ta bilde av huden min nå, om 1 måned og de neste 2, 3.

Valentines day wrapped up

  • 15.02.2015 - 12:07

Pure beauty

  • 12.02.2015 - 08:32
sarahsdiary

Velkommen23 år gammel jente som skriver om mine interesser som mote, kosthold og skjønnhet. Blir ikke mye dypere enn det, altså! Kontakt: sarahpasgari@gmail.com

Blogg.no reklame

Søk i bloggen

Kategorier

Arkiv

Bloggdesign

hits