sarahsdiary

summer curls + NEW HAIR

  • 19.06.2015 - 11:51

Hei, lovelies!

Hvor fantastisk er det ikke med SOMMER? Har vært veldig inspirert av sommerfarger og bilder om dagen, så bestemte meg å dra til frisøren for å lysne opp håret! Det var egentlig litt lysere, men er veldig fornøyd med resultatet. Tror faktisk ikke jeg har vært så lys før!

Flere har spurt hvor jeg endte med å dra og hvilken frisør. Jeg brukte faktisk flere dager og timer på å gjøre research på instagram, før jeg fant en person jeg valgte å stole på. Hello, it's my hair.. 

Jeg kom plutselig over en salong jeg ikke hadde hørt om før WickedHouse, og booket time hos Kristine Svanem. Hun er fantastisk søt og legger virkelig sjela si i arbeidet sitt. Hun lar deg ikke gå ut før det er 100% perfekt, noe jeg skulle ønske alle frisører gjorde. For meg er det veldig viktig at kommunikasjonen mellom meg og frisøren er tilstede, for at jeg skal føle at jeg er i trygge hender. Jeg viste noen bilder jeg var inspirert av, og hun kom med sine meninger og forslag til hva som ville se bra ut på meg og mitt hår.

Hun farget først etterveksten min i en litt lysere farge enn etterveksten min, før hun la inn mange striper og til slutt en gloss. Det mest utrolige med hele behandlingen er Olaplexen. Jeg vet ikke helt hva det er, men hvis jeg har skjønt det riktig, er det noe man tilfører blekingen slik at man kan lysne håret flere ganger, og ta mindre skade av håret. Jeg var litt skeptisk til all blekingen, men håret mitt er fortsatt mykt og shiny, som er såå viktig for meg! Det koster noen hundrelapper mer, men jeg anbefaler det virkelig! Bruk hashtagene #olaplex og #olaplexnorge for å se før og etter-bilder på instagram!

#sommer #hår #hårfarge #krøller 

Hanne Mjåseth

19.06.2015 kl.17:26

Wow! Krøllene er nydelige og du er nydelig :) God helg!

Marie Gjernes

21.06.2015 kl.10:32

Så nydelig du er! <3

sarahsdiary

21.06.2015 kl.11:30

Hanne Mjåseth: tusen takk, kjære deg! Håper du har en kanonhelg <3

sarahsdiary

21.06.2015 kl.11:30

Marie Gjernes: <3<3
hits