sarahsdiary

Bertrands metode

  • 30.01.2015 - 13:40

Etter å ha sett på "Bertrands metode" i går sammen med Øyvind, fikk det meg til å tenke over om jeg selv føler at jeg har en grunn til å våkne om morgenen.

Jeg har alltid vært et A-menneske, som jeg mest sannsynlig har arvet fra min mor. Våknet av meg selv rundt kl 7 hver eneste dag, med bøttevis av energi. Men siden nyttår, vel, jeg tvinger øynene opp kl 9. Hvorfor? Jeg vet ikke.

Øyvind begynte å komme med noen kommentarer for å sitere Bertrand:

- du skjønner ikke hvorfor du vil stå opp

- gruer deg til å lese

- føler ikke mestring

- og så blir det en ond sirkel, for når du ikke jobber, kommer du lenger bak

Men var dette bare morsomme kommentarer? Absolutt ikke! Dette er meg i et nøtteskall. Herregud. Jeg må ut av denne onde sirkelen. Jeg må finne ut av hva jeg vil. Finne ut av hva jeg jobber mot og for.

#bertrand #tanker #livet #motivasjon #frustrasjon

Egeo

30.01.2015 kl.13:55

Lykke til. Høres ut som om du er i gang med noe bra med å endre hvordan ting har blitt

Thea

30.01.2015 kl.14:43

Lykke til! Synes alltid det er vanskeligere å våkne om vinteren! :)

Louise Bellingmo

30.01.2015 kl.18:05

Jeg så også på denne episoden igår! Syns faktisk det er så interessant og se hvordan andre mennesker tenker. Jeg jobber ALLTID med meg selv - passer på at jeg ikke går inn i dårlige vaner og sørger for at jeg føler meg bra. Følger jeg meg ikke bra, da vet jeg at det er noe jeg må endre på! Gøy at du vet det nå selv:) Så mange som sliter akkurat med dette..

sarahsdiary

31.01.2015 kl.10:42

Louise Bellingmo: Så flink du er! Er noe jeg må jobbe veldig med. Morsomt at jeg kjente meg så mye igjen, uten å ha tenkt på det tidlgiere :)
hits